HSSolutions » Despre noi

Despre noi

Bun venit la H&S Support Solutions – partenerul ideal in planificarea, organizarea si oferirea solutiilor de productie pentru evenimentele dumneavoastra. Personalul nostru profesionist si devotat este alcatuit din experti in oraganizarea si executarea oricaror tipuri de evenimente corporate si nu numai, pe care doriti sa le organizati. Indiferent daca planuiti organizarea unui viitor team building, conferinta, petrecere corporate, eveniment sportiv, festival, concert, lansare de produs, gala de strangere de fonduri, sau orice alt tip de eveniment mai mare sau mai mic, noi va oferim cele mai bune solutii pentru a beneficia de un eveniment “High Class”.

Suntem constienti ca fiecare client este unic, de accea serviciile noastre sunt persoanalizate in functie de cerintele si nevoile fiecaruia.

Pentru a va putea oferii servicii de calitate, am vizitat peste 1000 de locatii nationale, beneficiind astfel de o baza de date care sa poata satisface orice nevoie a dumneavoastra. Reteaua noastra cuprinde cele mai bune hoteluri, cluburi, restaurante, sali de conferinta, sali si terenuri de sport, parcuri de distractii, cazinouri, artisti, limuzine, firme de catering, care impreuna cu mintile creative ale angajatilor nostri vor satisface toate exigentele dumneavoastra.

Va propunem sa studiati in continuare lista cu serviciile oferite de catre compania noastra, iar pentru orice alte intrebari sau detalii ramanem cu placere la dispozitia dumneavoastra.

 

Top