HSSolutions » Evenimente sportive

Evenimente sportive

Retraieste zilele de glorie ale tineretii tale sportive participand la competitiile sportive organizate de H&S Support Solutions.

Proiectele noastre sunt sustinute de importante personalitati ale sportului romanesc, care garanteaza prin prezenta lor buna desfasurare a evenimentelor. Ne mandrim cu organizarea Cupei “CORNEL DINU” – pentru companii – eveniment care aduna de doua ori pe an cele mai mari corporatii din Romania. Competitia este una de avengura, avand o durata de aproximativ 3 luni/editie. Pe intreaga durata a competitiei, alaturi de participanti se va afla domnul Cornel Dinu si alti invitati ai acestuia, precum domnii Ioan Andone, Rodion Camataru, Ionel Danciulescu, s.a.

Competitiile organizate de noi se desfasoara in mare parte in zona de nord a capitalei ( Parcul Herastrau ) si beneficiaza de cele mai bune suprafete de joc.
In cazul in care doriti sa organizati evenimente pentru care sunt necesare suprafete mult mai mari de joc, vom putea inchiria pentru dumneavoastra complexuri sportive precum Dinamo, Mogosoaia, National, s.a.

In functie de bugetul alocat evenimentului putem organiza meciuri demonstrative sau de caritate intre echipe precum: ROMANIA 1994, Romania 1980 – 1990, Italia 1980 – 1990, Dinamo Old Boys, Craiova Maxima, s.a .

Evenimentele sportive organizate de H&S Support Solutions nu se rezuma doar la cele fotbalistice, compania noastra organizand si turnee de tenis (masculin/feminin), volei, biliard, golf.

In cazul in care doriti sa organizati o competitie sportiva interna, compania noastra va ofera cele mai bune solutii, asigurandu-va astfel reusita unui eveniment de succes.

Va asteptam cu drag alaturi de noi !

TOATE EVENIMENTELE ORGANIZATE DE H&S SUPPORT SOLUTIONS, SE POT DESFASURA PE PLAN LOCAL, NATIONAL SAU INTERNATIONAL. (ex: competitiile de golf se vor desfasura atat in Romania cat si in Bulgaria, Franta sau Marea Britanie)

Top