HSSolutions » Team buildings

Team buildings

Evenimentele noastre corporative de team building sunt concepute pentru a promova eficient munca în echipa printr-o serie de activitati de grup si activitati care necesita o comunicare eficienta si de cooperare.

Fie ca sunt organizate pentru integrarea noilor angajati in echipa sau pur si simplu încercarea de a îmbunatati comunicarea inter-departamentala, exercitii de team building pot fi selectate pentru a va ajuta sa atingeti aceste obiective într-un mediu plin de relaxare si distractie.

Programele de team building oferite de compania noastra se pot desfasura atat outdorr cat si indoor. Printre locatiile propuse de noi se numara localitati precum :

LA MUNTE : – Arieseni,Arpasu,Azuga,Bran,Breaza,Busteni,Cheia,Durau,Gura Humorului,Lepsa,Marginimea Sibiului,Moieciu,Ocna Sibiului,Paltinis,Paraul Rece,Pestera,Poiana Brasov,Poiana Tapului,Predeal,Ranca,Rasnov,Rucar, Sambata de Sus,Sibiu,Sighisoara,Sinaia,Slanic Moldova,Vatra Dornei, Zarnesti.

LA MARE : – Eforie Sud, Eforie Nord, Jupiter, Mamaia, Olimp

IN DELTA : – Crisan,Gura Portitei, Mila 33, Murghiol, Sfantu Gheorghe, Sulina

IN STRAINTATE : Austria, Bulgaria, Croatia, Egipt, Grecia, Italia, Portugalia, Spania, Ungaria

Toate programele oferite de noi difera in functie de numarul de participanti care vor fi angrenati in aceste activitati cat si de profilul de activitate al angajatilor dumneavoastra. Va rugam sa ne contactati pentru a putea impreuna sa persoanalizam cel mai potrivit program pentru societatea dumneavoastra.

Top